ویتامین ای (E) یکی از ویتامینهای محلول در چربی است. این ویتامین خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و از بافتهای بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکالهای آزاد برخی از ترکیبهای شیمیایی محافظت میکند.کلانشهر: ویتامین E به عنوان یک آنتیاکسیدان محافظتکننده با اکسید شدن کلسترول ...
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفلوانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.کلانشهر: سکینه قاسمی صداقت اظهار کرد: با شروع ...
مردان باید از مصرف مکمل سلنیوم یا ویتامین E در دوزهای بیش از میزان توصیه شده در رژیم غذایی خودداری کنندکلانشهر: دو مکمل سلنیوم و ویتامین E در دوزهای بالاتر از میزان توصیه شده روزانه خطر سرطان را افزایش میدهند.
به ...
ویتامین E یک ویتامین مهم است که برای عملکرد صحیح بسیاری از اعضای بدن مورد نیاز است و برای کند کردن روند پیری به طور طبیعی نیز بسیار مفید است.
کلانشهر: ویتامین ای در بسیاری از غذاها، مانند روغنهای خاص، آجیل، ...